8 OKTOBER START ALLERLAATSTE SEIZOEN ‘ALLEEN OP ZONDAG’

Wie Paul van Vliet nog één keer in volle glorie op het toneel aan het werk wil zien moet zich haasten. Op 8 oktober 2017 gaat in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag de laatste serie van zijn huidige one man show ‘Alleen op zondag’ van start.

De afgelopen 5 seizoenen speelde hij daar zijn zondagmiddag-voorstelling voor een vrijwel altijd uitverkochte zaal. Zijn gelouterd vakmanschap in de warme mix van milde humor en persoonlijk liedjes is zeldzaam geworden in onze tijd en wordt door een groot publiek van alle leeftijden dankbaar omarmd. Wegens het grote succes hebben Paul van Vliet en de directie van de Koninklijke Schouwburg besloten de show nog één seizoen door te spelen.

Daarna blijft de 82-jarige cabaretier beschikbaar voor incidentele en speciale voorstellingen. In voorbereiding is een intieme voorstelling waarin hij als ‘De Verteller” een keuze brengt uit verhalen en brieven, die binnenkort in boekvorm verschijnen.
Daarnaast blijft Paul van Vliet werkzaam voor UNICEF waarvoor hij als eerste ambassadeur in Nederland al 25 jaar actief is.

Klik hier om kaarten te bestellen of bel 0900-3456789 (10 ct/pm).

Bekijk de trailer: