Paul van Vliet twee keer naar Antwerpen

 

LEZING ‘BRIEVEN AAN GOD EN ANDERE MENSEN – 9 FEBRUARI 

Paul van Vliet zal in 2019 twee maal naar Antwerpen afreizen om daar op te treden.
Op zaterdag 9 februari leest hij in de kleine, intieme zaal van zijn geliefde Arenberg Schouwburg voor uit zijn boek ‘Brieven aan God en andere mensen’. Tevens wordt hij geïnterviewd over hoe dit boek tot stand is gekomen. Hij zal na afloop signeren.

Tickets voor deze lezing zijn hier te verkrijgen. (LET OP: Koop altijd alleen tickets bij het theater, niet via andere sites!)


JUBILEUM ARENBERGSCHOUWBURG – 26 MEI 

Hij is gestopt met het spelen van grote shows maar voor het 50-jarig jubileum van de Arenberg keert Paul van Vliet op algemeen verzoek nog één maal terug naar Antwerpen met zijn laatste One man show, die hij de afgelopen jaren met veel succes in de Koninklijke Schouwburg van Den Haag speelde.

Deze feestelijke voorstelling is een selectie van het beste uit zijn rijke repertoire aangevuld met nieuwere teksten die op scherpe manier reflecteren op de actualiteit. De unieke mix van komische typetjes, persoonlijke liedjes en meeslepende verhalen is zeldzaam geworden in onze tijd en wordt door een groot publiek dankbaar omarmd. Paul speelt nog steeds met de onblusbare liefde voor het levende theater op een manier die door iemand is beschreven als ‘Een Vuurdoorn in de Herfst’. Hij wordt muzikaal bijgestaan door meesterpianist Klaas van Dijk.

Tickets voor de One man show zijn hier te verkrijgen. (LET OP: Koop altijd alleen tickets bij het theater, niet via andere sites!)