***** in de Theaterkrant
– Paul van Vliet is op het podium geen oude man, maar staat vol in het leven. 
– Elk lied en elke tekst raakt en inspireert, is komisch, gevoelig of allebei. Hij zegt geen woord te veel. Met zijn diepe krachtige stem en kalme podiumuitstraling betovert hij alle aanwezigen, maakt benieuwd naar wat er nog gaat komen.
– Hij is in topvorm.
Lees hier de hele recensie.

———————————————————————————————————————————————————————-

Wie Paul van Vliet nog één keer in volle glorie op het toneel aan het werk wil zien moet zich haasten. Dit seizoen speelt hij in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag de laatste serie van zijn huidige one man show ‘Alleen op zondag’ van start.

De afgelopen 5 seizoenen speelde hij daar zijn zondagmiddag-voorstelling voor een vrijwel altijd uitverkochte zaal. Zijn gelouterd vakmanschap in de warme mix van milde humor en persoonlijk liedjes is zeldzaam geworden in onze tijd en wordt door een groot publiek van alle leeftijden dankbaar omarmd. Wegens het grote succes hebben Paul van Vliet en de directie van de Koninklijke Schouwburg besloten de show nog één seizoen door te spelen.

Daarna blijft de 82-jarige cabaretier beschikbaar voor incidentele en speciale voorstellingen. In voorbereiding is een intieme voorstelling waarin hij als ‘De Verteller” een keuze brengt uit verhalen en brieven, die binnenkort in boekvorm verschijnen.
Daarnaast blijft Paul van Vliet werkzaam voor UNICEF waarvoor hij als eerste ambassadeur in Nederland al 25 jaar actief is.

Kaarten bestellen kan hier of via 0900-3456789 (10ct/pm).

LET OP: koop alleen via de officiële verkoopkanalen, niet via andere ticketaanbieders. Meer informatie op www.weetwaarjekoopt.nl

 

Datum Dag Aanvang Locatie Theater Telefoon Website
06-05-2018 zondag 15:30 Den Haag Koninklijke Schouwburg 0900-3456789 Online bestellen
27-05-2018 zondag 15:30 Den Haag Koninklijke Schouwburg 0900-3456789 Online bestellen